Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Plodková (42) má na jaře velké plány. Jako všechny ženy začne šatníkem, pak jsou tu nějaká natáčení a zkoušení v divadle, ale hlavně ji čeká velká cesta do neznáma. I s partnerem Filipem Žilkou se chystá do Etiopie.

Jana nám na otevření nového butiku vyprávěla o svých oblíbených barvách, které má v šatníku, i o tom, jak musí mít modely střízlivější, když si potrpí na výraznější obroučky brýlí. Probrali jsme i natáčení a divadlo. To všechno můžete zjistit v našem videorozhovoru.

Ale ta Etiopie nás zajímala nejvíc. "Chystáme se tam s Filipem prostřednictvím Člověka v tísni, tak jsem na to hrozně zvědavá. Strach nemám. Samozřejmě byla nutná očkování, žloutenku a tetanus máme, protože už jsme v Africe byli, tak už je nutný jen břišní tyfus a žlutá zimnice. Antimalarika snad potřebovat nebudeme, protože jedeme v příznivém ročním období," prozradila s tím, že bydlet se samozřejmě nebude v luxusním hotelu, ale někde na vesnici u místních.

Z cesty do Etiopie ovšem nakonec bohužel sešlo, což Janu mrzí. Ale po absolvovaných očkováním už může je v podtstatě kamkoli po světě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám