Hlavní obsah
Článek

Ve světě českého rocku je jeho jméno pojem. Honza Toužimský, frontman legendární kapely Arakain, se se svými kolegy chystá na turné k 35. výročí bandu, na které ale pozval také jednu mladou holčinu. A na ni je vážně radost pohledět. Podívejte se na uvolněný rozhovor s oběma!

Předkapelou Arakainu je skupina Anacreon, v níž působí médii v poslední době často propíraná Veronika Zelníčková. Vůbec se partě rockerů nedivíme, že s ní a s jejími kolegy začali spolupracovat.

Jestli je Honzovi Veronika sympatická nejen jako zpěvačka, ale i jako krásná dívka, odmítl komentovat.

„Nemůžu ani naznačovat, mám doma ženu a děti,“ smál se. „Verča ale fakt výborně zpívá, je to skvělé zpestření. Sami jsme profesionálové. Je ale nad slunce jasné, že tím, jak Verča vypadá, přitáhne obrovské davy fanoušků, kluků, kteří k ní budou pod pódiem vzhlížet,“ věří Toužimský.

Ten s kolegy jede dvojturné. V každém místě bude unplugged koncert, který ještě nikdy předtím nedělali, a pak druhý tradiční. „My budeme součástí toho prvního. Budou tam mít krásné mladé kočičky, protože to bude slaďárna a všechny budou po Honzovi slintat. Na tom druhém budou spíš dědci a špatně vidící,“ vtipkuje Veronika, zatímco Toužimský přidal, že je až překvapený, kolik mladých dívek miluje tvrdou muziku a chodí na ně.

Možná vás to překvapí, ale sama Zelníčková se jako sexbomba, za kterou se každý chlap rád otočí, vůbec necítí.

„Naopak si říkám, že bych mohla být hezčí. Každá holka na sobě vidí chyby. Nemyslím si, že bych byla tak krásná,“ doplnila závěrem zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám