Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když ve filmu V peřině hrála Nikol Moravcová, hlas jí v písních propůjčila Helena Zeťová. Podobně to má ve filmu Muzzikanti herec Patrik Děrgel (35). Za něj zpívá slovenský slavík Peter Cmorik. Herec má ale i vlastní kapelu, tak by si klidně na vystoupení troufl.

Organizátory, kteří o faktu, že v Muzzikantech nezpívá, nevědí a pozvou ho, aby koncertoval, nezklame. "Já rád přijedu. Nebude to sice tak skvělé jako od Petera, ale něco bude," smál se Patrik. "Úplná pohoda to pro mě nebude, budu trochu vyjukaný, ale určitě to bude velká jízda," sliboval.

Z natáčení Muzzikantů byl Patrik nadšený hlavně kvůli lokacím, kde se odehrávalo. "Je to krásný. Je to z Beskyd a s nádhernou hudbou. Mám k té oblasti srdcový vztah, takže jsem byl úplně dojatý. Jsem z Bohumína, takže jsme na dovolené a na lyže jezdili tam," prozradil. "Zjistil jsem, že na místě, kde jsme točili, jsem v jedné chalupě vlastně strávil dětství," vyprávěl nám.

Svůj rodný kraj už ukázal i partnerce Markétě Frösslové a jejich synovi Vavřincovi. "Už jsme u nás v Bohumíně byli, a na lyže se určitě bude jezdit do Beskyd, eventuálně do Jizerek. Určitě ne do Špindlu, kde má každý metr čtvereční na to, aby si zalyžoval, a přitom je to za cenu Alp," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám