Hlavní obsah
Článek

Jitka Schneiderová (51) patří k nejlépe oblékaným herečkám u nás. Sama se ale za módní ikonu nepovažuje. "To je blbost, že jsem módní ikona. Tady jsou jiné dívky, které se tomu věnují pečlivě, sledují trendy. Já jsem taková pocitová, učím se za pochodu, inspiruju se lidmi, kteří dělají módu," řekla Super.cz Jitka, která si udržuje velmi štíhlou postavu.

Jitka kupuje oblečení velikosti 34, skoro to vypadá, že by mohla nakupovat v dětském. Byla doba, kdy byla prý ještě hubenější a ráda by se k tomu vrátila. "Byla jsem extrémně štíhlá, když jsem trénovala na StarDance. Ráda bych to zase měla zpátky, ale bez dřiny to nejde. Zatím to tělo nějak drží, ale nemůžu říct, že bych byla nesoudná a vzala si třeba věci s odhaleným břichem, to není nic pro mě," prozrazuje.

A jsou i další věci, které by si na sebe nikdy nevzala. "Vím, co mi nesedne. Nikdy bych si nevzala batikované věci nebo takové ty nadýchané krojové," usmívá se Jitka, která vyrazila okouknout novou kolekci Pietro Filipi, kterou navrhla módní návrhářka Ivana Mentlová.

Jitka přiznává, že za oblečení a boty utrácí velké částky. "Jsem typ, který radši dá víc peněz za jednu věc než za šest, které se pak po dvou praních rozpadnou. Pak už to na těle sice drží, ale vypadá to jak hadr. Mám ráda, když jsou věci výborně střižený, mají dobrý materiál," vysvětluje.

Nejvíc utrácí za boty. "To je moje úchylka od malička. Maminka vždycky šílela, že jsem sáhla po nejdražších botách," dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám