Hlavní obsah
Článek

Herečka Andrea Růžičková už cítí ve vzduchu vůni jara a užívá si šatičky s krátkými rukávy, i když si přes ně ještě musí oblékat bundu. Už se těší na sérii výstav svých fotografií, které pořídila na své misi v Africe, kde i s manželem navštívila Tanzanii v rámci organizace Bez mámy.

A když už jsme byli u opuštěných dětí, zajímalo nás, jak to má vlastně herečka s plánováním vlastního potomka. Vzhledem k volnějším šatům, které rozhodně neodhalovaly její křivky, by tenhle dotaz napadl každého, a také na něj Andrea na otevření nového butiku musela několikrát odpovídat.

"Musí ke mně přijít duše, která je bez mámy, a potom se mámou stanu. Více méně to nechávám všechno na osudu. Na tyhle otázky se těžko odpovídá, protože ono se nedá dítě koupit jen tak někde za rohem. Nechte se překvapit tak jako se svatbou. Všechno má svůj správný čas, a pokud to dítě přijde, tak to bude v ten nejlepší okamžik," řekla nám Andrea.

Andreu můžeme dále vídat v seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde nemá zrovna pozitivní roli. Podle scénáře už je to ale lepší a už není za takovou mrchu. "Už jsem hodná, taková bojovnice za spravedlnost. I pohledy lidí už jsou jiné, než byly předtím. I když s ničím vyloženě nepříjemným jsem se ani předtím nesetkala," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám