Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na nejznámější plus-size modelku světa Ashley Graham (36) čekalo ve středu na pláži v Miami další dráždivé focení. I když její červený jednodílný model nápadně připomínal plavky proslulé ze seriálu Pobřežní hlídka, její křivky jsou od těch Pameliných na hony vzdálené...

Na bezpečné půdě pláže si ještě osmadvacetiletá Američanka byla jistá ‚v kramfecích‘, ale jak došlo na focení na vodním skútru, objevily se první komplikace. Náročné bylo vůbec se na záchranářský skútr dostat. Ashley se na něj nejdřív snažila s vypětím všech sil dostat sama, ale na rozvlněné mořské hladině to nebylo nic snadného. Nakonec se jí to podařilo až za asistence dvou silných mužů.

Kypré krásce sebejistota nechybí, a tak i v natolik odvážném plavkovém modelu sebevědomím jej hýřila. Problém nemá postavit se v plavkách ani vedle nejslavnějších krásek současného modelingu, důkazem toho je i její aktuální březnová obálka magazínu Vogue se šesti útlými kolegyněmi, mezi nimiž nechybí ani Gigi Hadid nebo Kendall Jenner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám