Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá modelka a nynější blogerka Eva Jasanovská bude už za necelé dva měsíce dvojnásobnou maminkou. Eva je v osmém měsíci těhotenství a zatím netuší, zda se její roční syn Adrian dočká sestřičky, nebo bratříčka. S partnerem se dohodli, že se nechají překvapit.

"Nechceme to vědět. Není to pro nás důležité," řekla Super.cz Jasanovská. Blogerka si pochvaluje, že nemusí na druhé miminko zatím skoro nic pořizovat. "Ať to bude, co to bude, bude nosit oblečení po Adriankovi. Když to bude holčička, něco růžového dokoupíme. Je to tak rychle za sebou, že opravdu nemusím téměř nic pořizovat, kromě kočárku. Potřebuji dvojkočárek, korbičku pro miminko a sezení pro malého. Adrian začal před pár dny chodit, ještě toho moc nenachodí," vysvětluje.

Eva přiznává, že druhé dítě nebylo plánované. "Takhle rychle po sobě jsme to neplánovali. Říká se, že žena, když přestane kojit, je velmi plodná, a to se potvrdilo," říká.

Eva zatím přibrala deset kilogramů. "Ještě mám dva měsíce před sebou, takže určitě ještě něco přibude. Při prvním těhotenství jsem přibrala dvacet kilo," dodala Jasanovská.

Reklama

Další články

Načítám