Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se svým slavným otcem Petrem Čtvrtníčkem si Anna Mercedes Čtvrtníčková zahrála hned v několika filmech.

„S tátou jsme natočili několik reklam. Ve filmu Děda jsme měli taky menší roli. Naposledy jsme si zahráli v Andělu páně 2, kde jsme se ale nepotkali,” řekla Anna, která se pravidelně objevuje po boku Ivy Janžurové v beznadějně vyprodaném představení Audience u královny.

Mladá herečka s tatínkem kupodivu velmi ráda tráví i chvíle volna. My jsme je naposledy potkali na nákupech v nově otevřeném butiku známé džínové značky na Václavském náměstí.

„Je pravda, že zase tak často bychom spolu na nákupy chodit neměli, protože vždycky utratíme spoustu peněz, táta totiž rád nakupuje,” prozradila Anička a jedním dechem dodala: „Není dobré utrácet všechny peníze, co máme, za oblečení.”

Čtvrtníčková často s tatínkem diskutuje, co si vezme na sebe, a zároveň selektuje i šatník otci. „Naposledy jsem ho donutila, aby se zbavil takových strašných tepláků na doma. Jsem ráda, že mě poslechl,” řekla Anička.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám