Hlavní obsah
Článek

Obézní Američanka sice zatočila s přebytečnými kily, ale ještě nemá vyhráno. Tukové zásoby jsou pryč, ale povislé kůže se jen tak nezbaví.

Wendy Epperly-Miller se několik let cpala pizzou a chipsy. Pohyb pro ni byl stále obtížnější, ale přesto si dále dopřávala oblíbené pochutiny. Když se její váha přiblížila dvousetkilové hranici, uvědomila si, že je to už opravdu příliš.

Opakované diety se obézní Američance neosvědčily. I když se jí podařilo pár kil zhubnout, vlivem jo-jo efektu záhy přibrala. Pokrok přinesl až dohled odborníků, kteří změnili její stravovací návyky.

„Pořád jsem se přecpávala, propadala jsem depresím a neustále jsem měla důvod k pláči. A pak se najednou všechno změnilo, bylo to jako zázrak. Teď jsem plná života a mohu si opět hrát se svými dcerkami,“ řekla Wendy.

Šestatřicetiletá žena z amerického státu Illinois zhubla 80 kil. Její kůže však na úbytek váhy nereagovala a vytvořila ošklivý převis. Třinácti kil přebytečné tělesné hmoty se Wendy vlastními silami nezbaví, přestože třikrát týdně chodí do fitka. Od nehezké památky na obézní léta jí může pomoci jen plastická operace, na niž nyní shání peníze.

Reklama

Další články

Načítám