Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Při pohledu na Leonu Machálkovou (56) v Pevnosti Boyard se opravdu nechce uvěřit tomu, že v květnu vstoupí mezi padesátnice. V adrenalinové soutěži potvrdila svou skvělou fyzičku, již musela prokázat už při natáčení StarDance.

Francouzská pevnost plná nástrah pro známou zpěvačku nebyla žádnou novinkou. Zdejší komnaty totiž prozkoumala už před 17 lety, kdy se zde natáčela slovenská verze oblíbeného pořadu. Tehdy ovšem Leona byla téměř o generaci mladší.

„Říkala jsem si, že to bude zase nová zkušenost. A nelituju toho. Nejzábavnější byla instrukce, jak zacházet se zvířaty, takže teď jsem naprosto erudovaná, jak mám otočit pavouka, jak se chytá tarantule a co s hadem, že za hlavičku určitě ne,“ řekla zpěvačka o natáčení, které pro ni nemusí být poslední. V Boyardu totiž měli i osmdesátiletého účastníka.

Na videu se můžete přesvědčit o tom, jak se Leona se soutěžními úkoly poprala. Nejprve na ni čekalo plazení mezi zmrzlými mořskými živočichy a ledová lázeň, pak v přiléhavém dresu pokořila laserové paprsky jako hvězda akčního filmu.

Pevnost Boyard se na obrazovky vrátí 4. března a kromě Leony Machálkové se v ní předvedou i Kateřina Neumannová, Martin Písařík, Daniel Bambas a Richard Nedvěd.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám