Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V rodině Krobotových jablko talentu nikdy nepadá daleko od stromu. Herečka Lenka Krobotová, dcera uznávaného divadelního režiséra, dramatika a herce Miroslava Krobota, může být hrdá na svého syna Šimona. Ten se ve svých osmi letech projevuje jako talentovaný bubeník. Naposledy roztomilý chlapeček své umění s ne zcela tradičním nástrojem předvedl na otevření obchodu na Václavském náměstí.

Dalo by se předpokládat, že k netradičnímu nástroji chlapce přivedl jeho otec Václav Havelka, kytarista a zpěvák rockové skupiny Please The Trees, není to ale úplně pravda. Lenka Krobotová se nechala slyšet, že její syn si cestu k hraní na bicí našel sám. „Syn bubnuje sám od sebe od svých dvou let. Nikdy ho do ničeho nenutil, má to asi v genech,” říká hvězda seriálu Čtvrtá hvězda.

Krobotové vůbec nevadí, že si její syn oblíbil poněkud hlučný nástroj. „Vzhledem k tomu, že hraje tak skvěle a tolik ho to nadchlo, tak jsem ráda,” říká herečka a jedním dechem dodává: „U nás doma v Praze hraje na tiché bicí, které jdou do uší. Trénuje ale hlavně na chalupě, kde má bicí v garáži.”

Šimon dokáže trávit s tátou celé dny ve zkušebně a největším svátkem pro něj je, když může pomáhat nosit věci na pódium. „Když přijde ze školy, tak nesleduje kreslené pohádky, ale dívá se na své oblíbené kapely, jako jsou Beatles, Pearl Jam,” popisuje aktivity svého staršího syna Lenka Krobotová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám