Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Sandra Parmová je v sedmém nebi. Její přítel Pavel ji na dovolené v Thajsku požádal po několikaměsíční známosti o ruku.

A blonďatá Barbie z Primy řekla ano. Nyní se kráska pochlubila zásnubním prstýnkem, který jí přítel nasadil ráno v posteli.

„Já už chtěla jít na snídani a Pavel mi v tu chvílí začal vykládat, co se mu tu noc zdálo, shodou okolností to bylo právě o našem zasnoubení. A pak se mě zeptal, jestli bych na tu snídani nechtěla jít už jako budoucí paní Pospíšilová. Asi nemusím dodávat, že jsem souhlasila,“ tetelila se blahem Parmová.

Společnou dovolenou si budoucí manželé užili. „Dovolená to byla odpočinková a pestrá. Plná dobrého jídla, poznávání krásných chrámů, měst a ostrovů, šnorchlování i relaxu na pláži. Ale teď už jsem zpátky v Česku a těším se zase pravidelně na Odpolední zprávy,“ směje se Sandra, která předtím chodila s kolegou Michalem Janotkou. I ten už je po rozchodu se Sandrou zamilovaný až po uši. Přítelkyni Karolínu ale o ruku zatím nepožádal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám