Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Vašek Noid Bárta (43) je vyučený řezník. Proto jsme na kurzu steakových mas, který absolvoval spolu s dalšími kolegy z muzikálu Bonnie and Clyde, vyzkoušeli, zda je rozezná. Vyšlo by to na jedničku, kdyby nezažertoval, že by chobotnice, která se grilovala jako zajímavost, mohla být i králíkem. "Asi jsem zrovna chyběl," smál se.

Přípravě masa a grilování se Vašek věnuje, maso nakupuje v řeznictví, kde znají jeho původ. "Připravuju nejen steaky, ale teď i hodně čínské jídlo, mám takové období orientální kuchyně," vysvětlil.

Maso ale vždycky nejedl. "Když jsem na řeznickém učňáku dělal na bourárně a úpravně, tak mi začal strašně vadit systém zabíjení zvířat, že jsem se naštval a začal být vegetarián. Řezník vegetarián se moc neshoduje," svěřil.

"Ještě půl roku po škole jsem maso nejedl, ale protože jsem začal dělat thajský box, kedlubny tělu nestačily, byl jsem hrozně slabý a zase ho začal jíst," dodal.

Momentálně je Vašek v trojfázovém tréninku před svojí koncertní šňůrou. "Pustil jsem se do toho, přestal jsem úplně pít, dneska je to třináctý den. Ráno jdu na thaibox, pak jdu do posilovny a pak jdu třeba ještě jednou do posilovny," popsal.

"Chci na turné vypadat dobře, abych nebyl takový buřtík," dodal a nás zajímalo, zda se fanynkám ukáže i do půl těla, aby jeho vymakané tělo mohly obdivovat. "Jaký zvolím kostým, se ještě uvidí," krčil rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám