Hlavní obsah
Článek

Věru Špinarovou (†65) a Heidi Janků (61) pojí profese zpěvačky i muž - kapelník Ivo Pavlík. Špinarová, která byla jeho manželkou, mu vděčí za rozjezd kariéry a syna Adama Pavlíka, Heidi Janků s ním dodnes žije.

Mohlo by se tedy zdát, že tyto dámy bude rozdělovat žárlivost a nevraživost, ale opak je pravdou. Zpěvačky dokonce brzy vyrazí na společnou koncertní šňůru. „My máme s Heidi skvělé vztahy. Žádná rivalita mezi námi nikdy nebyla. Ani jako mezi zpěvačkami, ani jako mezi ženskými. Ona je úžasná. Každá máme svoje publikum, a i proto jsem nakonec kývla na nápad syna Adama Pavlíka udělat turné, i když jsem po těch dvou turné s Petrou Janů řekla, že už nikdy, nebo aspoň ne hodně dlouho,” směje se Věra Špinarová.

Obě zpěvačky pojí také láska k vnučce Johance. „Vnučka dokonce občas tráví čas s Heidi a Ivošem. Ivoš je vůbec nejdůležitější muž v mém životě a i v životě Heidi, a to máme taky společné. Máme se všichni rádi, máme takové až rodinné vztahy,” říká Věra Špinarová a dodává: „Takže ta naše tour bude vlastně takový rodinný mejdan.”

Během koncertů si Heidi s Věrou některé písničky zazpívají společně, jinak půjde o sólová vystoupení s vlastními kapelami. „Bude to pecka. Na všechny se moc těším a možná se i načančám,” vtipkuje Heidi Janků s odkazem na svůj slavný hit z televizní pohádky, který zpívá snad na všech svých koncertech a vystoupeních.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám