Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Máte první ideální příležitost prohlédnout si aktuální sestavu finalistek letošního ročníku České Miss. Během semifinále vybrala odborná porota z téměř padesáti dívek první finalistky letošního ročníku. Nová Česká Miss má být jiná a s tím souvisí i několik změn v rámci konceptu soutěže. I když bylo vybráno čtrnáct dívek, diváci na základě hlasování ještě rozhodnou o dalších dvou finalistkách.

Ne všechna děvčata se ale v červnu utkají o titul v rámci finálového večera, postoupí pouze deset dívek. V průběhu příprav a jednotlivých soustředění, která na dívky čekají, průběžně ještě šest dívek soutěž opustí. Fanoušci a diváci budou svými hlasy o osudu dívek i finálové desítce spolurozhodovat. O vítězkách soutěže bude v průběhu finálového večera rozhodovat odborná porota i diváci.

A podle čeho porota v čele se Simonou Krainovou (51) vybírala? „Důležitá byla nejen vnější krása, ale také vystupování dívek a jejich charisma. Hledá se osobnost. Věková hranice účasti v soutěži byla stanovena na 18 až 25 let a důležité je, aby byly svobodné a bezdětné, což je jednou z podmínek účasti na světových soutěžích,“ prozradila k výběru Eva Čerešňáková.

V naší galerii si prohlédněte první oficiální fotky těch, které budou bojovat o titul Česká Miss 2017.

Reklama

Další články

Načítám