Hlavní obsah
Článek

Sledujete aktuální trendy a milujete moderní interiéry? Nechce se vám ale kvůli každému novému trendu měnit celý interiér ložnice? Také nemusíte! Od luxusní ložnice vás dělí pouze vhodné designové doplňky: značková povlečení a dekorace.

Esprit Home: Barvy a emoce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ano, populární značka Esprit má ve své nabídce i povlečení! Už léta se totiž specializuje na bytový design, který je stejně neotřelý a originální jako oblečení této známé značky. Pro sezónu 2017 si Esprit zvolil motto Colours and Emotions, které má vyjadřovat inspirativní náboj celé nové kolekce. Každý model povlečení zbaví vaši ložnici monotónnosti a dodá jí nápaditost a hravost. Nejkvalitnější materiály, nové textury a úžasný design - každý den se vzbudíte odpočatí.

Pip Studio: 10 let kreativních nápadů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Hravé produkty pro energické lidi“ – holandská značka Pip Studio si zakládá na veselých vzorech, které spojuje s pozitivními barvami a nejjemnějšími materiály. Za deset let své existence se Pip Studio vypracovalo na přední příčky home designu, zvláště pak díky luxusnímu povlečení. Štěstí a pohoda, která sálá z každého modelu, se bude odrážet ve vašich pocitech a výsledném komfortu. Značku Pip Studio si zamilujete pro pestrost, ale zároveň barevnou vyváženost. Ta z vaší ložnice vytvoří oázu klidu.

Marc O’Polo: Pro milovníky geometrie a minimalizmu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hladké linie, decentní barevné variace a heboučké materiály ovládly svět home dekoru. Luxusní povlečení Marc O’Polo spojuje nadčasový design s praktičností, jak jsme zvyklí u skandinávských značek. Pro všechny, kteří si potrpí na neotřelost a kvalitní zpracování, je povlečení Marc O’Polo jako dělané. Buďte nároční a pořiďte si do ložnice povlečení, které je minimalistické, ale zároveň hřejivé. Přirozenost a jednoduchost, to bude vaše motto!

Essenza: S přírodními etno motivy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Romantické duše, bohémové, umělci i realisté si přijdou na své. Povlečení Essenza se svým minimalizmem a hravostí potěší každého, kdo si potrpí na originalitu a luxusní zpracování. Proměňte svoji ložnici v neobyčejné místo s holandskou značkou Essenza. Vždyť kvalitní spánek začíná kvalitním povlečením! Jemnost materiálu, prvotřídní bavlna a hebkost na dotek vám dodá energii pro každodenní shon a vy se budete s radostí večer vracet, abyste v povlečení Essenza nabrali novou sílu.

Další články

Načítám