Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) se opět svlékla. I když po porodu dcery Claudie tvrdila, že už ji nahou nikdo jen tak neuvidí, uděla výjimku. Vyřešila to ale po svém. Svršky sice odhodila, ale intimní partie si zakryla židlí. Nahá Kristelová nyní bude měsíc zdobit bilboardy po celé Praze.

"Fotili jsme kampaň pro stylistický večer v jednom nákupním centru, který budu uvádět. 20. října. Lidem zde budou radit s nakupováním naši nejlepší stylisté," řekla Super.cz Kristelová, která má s focení nahých fotek bohaté zkušenosti.

"Vždycky se stydím, ale v tomto případě jsem věděla, že v podstatě nic vidět nebude. Před fotografem jsem jinak běhala v župánku, tak to šlo," vysvětluje Kateřina, která zítra poprvé odjíždí za svým manželem do Slovinska, kde hraje hokej.

"Claudinku budou týden hlídat v Praze Martinovi rodiče. Já vezu postýlku a řadu dalších věcí pro dceru, abychom tam připravili s Martinem náš druhý domov. S dcerou se tam pak chystáme v listopadu. Claudinka poletí poprvé letadlem. Cestu autem by takhle dlouhou zatím nezvládla. Přeruším práci a zůstaneme delší dobu," dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám