Hlavní obsah
Článek

Oscarový ceremoniál si čerství rodiče užili bez malého Larse, kterého měla na starost chůva. Den po filmové události roku Mel Gibson (68) a Rosalind Ross (26) vyrazili na nákup se svým malým pokladem.

Oblíbený, následně odsuzovaný a nyní opět renomovaný filmař a herec se sice Oscara za režii válečného dramatu Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny nedočkal, jeho film se však v silné konkurenci neztratil a získal cenu za nejlepší střih a mix zvuku. Pro režiséra, jemuž před pár lety celý Hollywood kvůli nekorektním výrokům a obvinění z domácího násilí nemohl přijít na jméno, to byla velká satisfakce.

Mel Gibson se na Oscarech hrdě chlubil svou partnerkou. Rosalind teprve před měsícem porodila chlapečka jménem Lars a v blankytně modrých šatech předvedla útlou postavičku. Druhého dne byla s Melem v ulicích Los Angeles zvěčněna s chůvou, která při nákupech hlídala Larse v kočárku. Rosalind se samozřejmě role maminky nevzdala a svůj malý poklad nosila v náruči. Když ovšem s Melem zatoužili po vzájemném objetí, chůva jim přišla vhod.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám