Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatím je sice ještě modelingovým nováčkem, ale to se brzy může změnit. Jednadvacetiletá lady Amelia Windsor se totiž v neděli blýskla na týdnu módy v Miláně, a to rovnou na přehlídce prestižní značky Dolce & Gabbana.

Krásná Amelia, jež je vnučkou prince Edwarda, vévody z Kentu (bratrance královny Alžběty II.), loni zdobila obálku časopisu Tatler, jenž ji zároveň vyhlásil nejkrásnější členkou britské královské rodiny. Na základě tohoto úspěchu se o půvabné lady, jež je také 36. v pořadí následnictví na královský trůn, prostřednictvím dalších médií dozvěděla i širší veřejnost.

Smlouva s modelingovou agenturou Storm na sebe nenechala dlouho čekat. Ta zastupuje či zastupovala takové ikony v oboru jako Kate Moss, Cindy Crawford, Evu Herzigovou, Karolínu Kurkovou či z aktuálnějších Liu Wen, Behati Prinsloo či Jourdan Dunn.

Pro studentku Edinburské univerzity je móda největším koníčkem, a tak musí být nadšená, že se pomalu stává její součástí. Na zmiňované přehlídce se objevila na mole ještě například s dcerou Noela Gallaghera Anaïs (17) či synem Juda Lawa a Sadie Frost Raffertym (20).

Reklama

Další články

Načítám