Hlavní obsah
Článek

Uteklo jen šest týdnů od chvíle, kdy si ve skotském Edinburghu vzal britský reprezentant v ragby Mike Tindall (30) královninu vnučku Zaru Phillips (30), a už je na světě první skandál.

Deník The Sun odhalil, že novopečený člen královské rodiny se pěkně předvedl na Novém Zélandu, kde se se svým týmem účastnil světového poháru v ragby. Nejenže v tamním baru osahával a líbal neznámou blondýnu, dokonce se zúčastnil prapodivné soutěže ve „vrhu trpaslíkem“, čímž není myšlena sádrová postavička typická pro české pohraničí, ale člověk, který nedorostl do obvyklé výšky.

Několik reprezentantů se po vítězném zápasu vydalo do baru slavit svůj úspěch. Urostlé sportovce obkroužila skupina pohledných žen a zjevně společensky unavený Mike neodolal, když se na něj jedna z nich vrhla.

Byl viděn, jak neznámou blondýnu líbá, osahává a noří svou hlavu do jejího výstřihu. „Jedna mimořádně pohledná blondýna šla přímo po Mikovi. Ten byl k jejím návrhům extrémně vstřícný, místo aby je odmítl,“ prozradil deníku zdroj.

„Ta dívka byla dokonalý kus a měla oči jen pro něj. Prostě si myslel, že to může být jen úlet, kterým si zpestří zájezd,“ popsal. „To ale není chování, které může očekávat od muže, který je nejen kapitánem anglického mužstva, ale i členem královské rodiny,“ dodal.

Snímky, které The Sun objevil na sociálních sítích, navíc ukazují reprezentanty, jak se v baru snaží zvedat do vzduchu přítomné liliputány a obě strany se tím dobře baví.

Reklama

Další články

Načítám