Hlavní obsah
Článek

Tak tohle se maskérům vážně povedlo! Legendární Sylvester Stallone a jeho proslavená postava Rockyho se zhmotnila, a to tak, až nad tou podobou musí jeden uznale pokývat hlavou. Mrkněte, jak se český zpěvák změnil v hollywoodskou ikonu a co nám prozradil o náročných přípravách muzikálu!

Honza Kříž se totiž objeví v hlavní roli muzikálu Rocky právě podle Stalloneho Oscary ověnčeného filmu z roku 1976.

„Přípravy vrcholí, vždyť už v pátek třetího března máme premiéru, tak je to fakt drsné. Nevím teď vůbec, kde mi hlava stojí,“ řekl nám Honza na zkouškách čtrnáct dní před premiérou, když trénoval ještě bez paruky.

Ani s manželkou Marií prý teď nemají šanci pracovat na miminku. „Teď nemám čas vůbec na nic. Všem se omlouvám, že nereaguju. Osm devět hodin denně zkoušíme a po večerech ještě mívám představení. Už se mi v noci o tom i zdá. Nejhorší bylo, když se mi zdálo, že mě v rámci propagace nutili vystoupit proti profesionálnímu boxerovi,“ svěřil se nám Kříž.

Má za sebou i zkoušky líbaček s muzikálovou přítelkyní, ale trval na tom, že se to pečlivě nazkouší. „Manželka už to viděla, omylem přišla na zkoušku. Jsme ale profíci a známe to dobře. Jsme na to zvyklí,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám