Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oba jsou na svůj věk nezvykle zavaleni pracovními příležitostmi a velmi často odjíždí za povinnostmi do zahraničí. Přesto vztah Adama Mišíka a Diany Kratochvílové jen kvete.

Před pár dny se populární mladý zpěvák vrátil ze Spojených států, kde se podílel na natáčení hudby k filmu A Little Something for Your Birthday, ve kterém hraje například fenomenálně svůdná Sharon Stone. Úspěšná modelka zase kombinuje studium se svými zahraničními aktivitami v modelingu, především je žádaná na asijském trhu.

Mišík a Kratochvílová spolu chodí přes rok a půl, zatím se ale brání společnému bydlení. „Oba toho máme hodně. Diana teď maturuje a hlásí se na vysokou školu, a proto potřebuje domácí klid,” uvádí Adam během natáčení hudebního tracku Musicstar a s úsměvem dodává důvody, proč s ním není spolubydlení snadné: „Nevím, jestli to se mnou zvládne. Když jsme spolu byli párkrát na dovolené, tak ze mě byla na prášky. Já na rozdíl od ní nejsem vůbec praktický člověk. Ještě to musíme promyslet.”

Vztah mladého páru funguje nejspíš taky proto, že Diana rozhodně není žádná Adamova bláznivá fanynka. „Když jsme se poznali, tak vůbec nevěděla, kdo jsem, co dělám. Když jsme se spolu začali vídat, tak přišla na to, že dělám nějakou hudbu. Líbí se jí to, ale neprožívá to zásadně. Bere mě spíš jako Adama, a ne jako zpěváka,” vysvětluje Adam Mišík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám