Hlavní obsah
Článek

Od doby jeho působení v pořadu Tvoje tvář má známý hlas uběhl už nějaký ten pátek, Adam Mišík ale rozhodně nezahálí. Zpěvák a herec se právě vrátil z pracovní cesty z Ameriky, kde se podílel na natáčení filmu, ve kterém hraje například fenomenálně svůdná Sharon Stone (podílel se na hudbě k A Little Something for Your Birthday). My jsme se s ním setkali zrovna ve chvíli, kdy natáček klip k nové písni Musicstar. Jelikož se jednalo o věc určenou pro jeho sociální sítě, musela souběžně s natáčením vzniknout i obrazová podoba písně.

„Rozhodl jsem se, že budu dělat zajímavá videa, a tak jsem si vymyslel, že natočím song a klip v jeden den,” uvedl Adam, který si věřil, že náročnou uměleckou výzvu zvládne: „Nějaká příprava byla. Vyhlídl jsem si dva šikovný kluky beatboxery ze Slovenska. Rozhodl jsem se, že jim dám příležitost a vytáhnu je do Prahy. Myslím si, že to bude dobrý.”

Zpěvák, někdy přezdívaný „český Justin Bieber”, spolupracoval s beatboxery vůbec poprvé. „Vždycky jsem chtěl zkusit zkombinovat zpěv, kytaru a beatbox. Vrátil jsem se z Ameriky a nový singl mi vyjde až letos v dubnu, tak jsem si mezitím tento sen splnil. S kluky jsme se do toho dali,“ smál se sympatický mladý zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám