Hlavní obsah
Článek

Domácí paničky už dávno přišly na to, jak se snadno dostat k rychlému, živelnému sexu. Na internetových portálech, zaměřených na nezávazné schůzky, je už dnes překvapivě vysoký počet žen, které v příležitostných rychlovkách objevily doslova spotřební zboží...

Prožijte své nejžhavější fantazie. Anonymně.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Co se rychlého a žhavého sexu bez jakýchkoliv závazků týče, ženy v domácnosti už dávno objevily kouzlo tzv. „casual datingu“, čili nezávazného seznamování. Výhody nezávazných seznamovacích portálů jsou zjevné – právě zde mohou domácí paničky, které by rády vytěžily ze svého tolik opečovávaného těla maximum, najít přesně to, po čem nejvíce touží: vášnivé sexuální dobrodružství. A to nejlepší? Zcela bez rizika přistižení!

Tajné aférky...a ještě mnohem, mnohem více

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Příčinou tak intenzivní chutě na žhavé, tajné aférky je především skutečnost, že běžný život hospodyněk je zpravidla omezený péčí o děti a striktními termíny, přičemž intimní vztah s manželem již obvykle také postrádá nezbytnou jiskru. Dámy se tudíž poohlížejí po ochotných milencích bez zbytečných předsudků ... ideálně i několikrát týdně.

Žádné závazky, jen čirá rozkoš

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kateřina z Ostravy (34) na rovinu uvádí: „Od doby, kdy jsem si na TheCasualLounge domluvila první schůzku a ve svém partnerovi objevila doslova ‚lovemachine‘, je moje chuť na sex ze dne na den větší. Prozatím se scházím se dvěma-třemi muži týdně, díky čemuž se mi v sexu plní naprosto všechno, po čem jsem kdy toužila!“

Nechte se svést...

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oblíbený casual portál je pro ženy zdarma, díky čemuž je dnes na TheCasualLounge zaregistrovaný vyšší počet dam než pánů. Nezávaznou komunikaci a schůzky si tu v současnosti vychutnává až 65 % uživatelek. Šance na úspěch je tudíž velice vysoká i pro muže ... a díky tomu také konečná spokojenost sexuchtivého něžného pohlaví!

Další články

Načítám