Hlavní obsah
Článek

O tom, že už moderátorku Gabrielu Partyšovou (45) krátký sestřih nebaví a chce se vrátit k delším vlasům, už jsme před časem psali. Ony ale tak rychle růst nechtějí, a tak se jim rozhodla trochu pomoci.

"Krátké vlasy jsou, co se týče účesů, limitující, a já pracuju pro dva pořady, kde je fajn, když se s nimi dá něco dělat. Navíc jsou vlasy mojí profesí hrozně namáhané, a tak jsem se jim rozhodla trošku ulevit a zahustit je," vysvětlila nám, proč si nechala zahustit a trochu prodloužit hřívu.

"Prodloužené a zahuštěné vlasy jsem nosila asi devět let. Barvu měnit nebudu, ta temná mi sluší, už jsem si vyzkoušela, že světlé vlasy mi moc nejdou," doplnila, do jaké míry hodlá změnit svoji image a že v plánu má vlasy po ramena, žádnou deku do půli zad.

Tím prý ale končí a další změny neplánuje. "Když do čtyřiceti let o plastice nepřemýšlíte, tak teď už jsem dospělá žena a nebudu experimentovat se svým tělem. Před dvanácti lety jsem si nechala odsát vnější stehna, to mi strašně pomohlo, protože jsem měla vždycky štíhlý pas a širší boky. Teď se krásně vejdu do všech kalhot. Teď na sobě pracuju, cvičím jógu a s postavou problém nemám," řekla Super.cz. "Maximálně přemýšlím nad tím, že by mi mohlo narůst bříško," touží po druhém dítěti moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám