Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Stejně jako každá jiná máma, i Iveta Bartošová (†48) by byla ráda za to, že je její synátor šťastný! Artur Štaidl (27) je už opravdu dospělý chlap, na křtu nové desky jeho kapely Behind The Mirror neskrýval lásku ke své dívce v podvazcích.

Fotoreportéři načapali dvojici při samotné akci. Mladý Štaidl se se svými city neschovával a s dívkou se líbal. Slečna působí sympaticky a podvazky, které si vzala k džínsovým kraťasům, byly asi jen součástí jakési provokace v rámci podpory metalcore kapely jejího kluka.

„Ano, mám holku, víc k tomu ale říkat nechci,“ řekl Artur Blesku, který dvojici nachytal. Slečny ostatně mají i ostatní členové kapely a děkují jim za trpělivost, kterou předvádějí ohledně fanynek. Jak sami říkají, hrají hudbu pro „buchty“, takže není divu, že na pódiu přistávaly i podprsenky.

Na slavnostním uvedení jejich prvního cédéčka Age of Mirrors chyběl Ladislav Štaidl. „Tohle není zrovna tátův šálek čaje. Když se podíváte na naše fanoušky, nejsou to tátovi vrstevníci a myslím, že by se tu necítil dobře. Ale fandí nám,“ svěřil se jeho zdárný syn.

Ten má radost, že i kdybych chtěl, nemohl by se domáhat žádné protekce.

„Ve světě metalu jména mých rodičů nic neznamenají a já jsem za to rád. Mám tak alespoň šanci se prosadit sám a vše dokázat jako Artur, ne jako syn slavných rodičů,“ dodal Artur Štaidl.

Reklama

Další články

Načítám