Hlavní obsah
Článek

Herečka a modelka Bára Mottlová (37) si svoje novoroční předsevzetí splnila do puntíku. Podařilo se jí shodit nějaké to kilo navíc a mysl naladit na pozitivní vlnu.

„Ano, je to tak. Dala jsem dolů sedm kilo a to člověka povzbudí. Zvláště, když hubnete opravdu zdravě. Upravila jsem jídelníček, najela na pravidelný režim stravování a přidala jsem si nějaké hodiny navíc své oblíbené bikram jógy. Mám to štěstí, že hubnu po celém těle rovnoměrně. Prsa i zadek mi zůstaly, takže stále mám co v plavkách vystavovat,“ smála se pohodářka Bára, která zatoužila po žensky atraktivních fotografiích, kde by popustila uzdu své romantické duši a zúročila nové, exkluzivní křivky.

„S fotografkou Lenkou Pihrtovou nafotila krásné fotografie. Jsme už sehraný tým, nefotíme spolu poprvé. Vznikly pěkné fotky, které mám pro svoji prezentaci, a když jsem se na nich viděla polonahá, tak to úsilí ze začátku roku stálo za to,“ pochvalovala si focení Bára Mottlová.

Modelka má i jasno, jak se dál postará, aby o nově nabyté linie nepřišla.

„To je přece jasné, že na figuře budu pracovat dál. Chci ještě trošičku vyrýsovat zadek a břicho. Dojde tedy na nějakou posilovnu a také na běh. Takový ranní výběh po Náplavce u Vltavy je balzám na tělo i duši,“ natěšeně plánovala Bára, která svoji aktuální váhu padesát devět kilogramů považuje za ideální a víc už zhubnout neplánuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám