Hlavní obsah
Článek

Dnes se konečně rozhodne, kdo z pětice opravdu podivínských soutěžících kuchařské reality show Prostřeno! shrábne výhru čtyřicet tisíc korun. Bude to dnešní hostitelka Marie, která si nevidí do úst a vypouští jednu sprosťárnu za druhou? Nebo anorektický vegetariánský gay Kryštof? Či stejně zaměřený Pepa, který háčkuje oblečky pro panenky? Vypočítavá zdravotní sestřička Eliška nebo zasloužilá babička Olga? Čtenáři mají jasno: musí vyhrát sprostá Marie. Podívejte se na video, ve kterém nenechá na ostatních soutěžících nit suchou!

"Marušce upřímně přeju výhru. Ať si může za těch 40 tisíc koupit hromadu žrádla, všechno si to nacpat do té její nevychované d**ky a zadávit se s tím!" napsala na web pořadu uživatelka s nickem petra68. A rozhodně není sama. "Vy si opravdu zasloužíte první cenu, ale jako neuvěřitelná hulvátka. To, že jste mladší než paní Olga, je snad jenom vtip," reaguje zase Margareta. "Dospělá žena v letech by měla mít především rozum, potom zkušenosti a v neposlední řadě úctu ke spoluhráčům," konstatovala Kukačka. Jiní zase volají po její urychlené návštěvě zubního hygienika. "Situace došla tak daleko, že Prima musela na žádost Marie zablokovat diskusi na stránkách pořadu. Divákům se její chování v Prostřeno! nelíbilo a dávali jí co proto," uvedl zdroj z televize.

Podaří se Marii nakonec vyhrát nebo utře nos? To se dozvíme dnes od osmnácti hodin na TV Prima. Včerejší díl můžete shlédnout na Stream.cz, předchozí díly pak zde.

Související témata:
Pátek

Reklama

Další články

Načítám