Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoli pláže na Miami často slouží k focení nejrůznějších katalogů plavek či jiných kampaní, tentokrát by takové pozadí moc parády nenadělalo. Před pár dny byla totiž proslulá Miami Beach doslova zaplavena řasami a odpadem z moře a pobyt na ní zřejmě moc požitku nepřinášel. Navíc ani slunci se onoho dne zpoza mraků příliš nechtělo. I přesto zde ale topmodelka Doutzen Kroes strávila s manželem Sunnerym Jamesem a dětmi celé odpoledne.

Dvaatřicetiletá holandská kráska, která nejvíc proslula v době svého ‚andělského poslání‘ u Victoria’s Secret, dbala na to, aby po mnohdy nepříjemně ostrém povrchu nemusela její dvouletá dcera pochodovat sama a raději ji vždy k moři přenesla.

V modrobílých bikinách ale Kroes opět dokázala, že ani dvě těhotenství nemusejí pro postavu znamenat žádnou pohromu, v jejím případě snad dokonce naopak... Modelčiny břišáky jsou totiž proslulé. Sexy plavovláska je maminkou šestiletého syna a dvouleté dcery.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám