Hlavní obsah
Článek

Herec Ryan Gosling (36) k překvapení všech na udílení Oscarů nedorazil se svou půvabnou partnerkou Evou Mendes (50), s níž má dvě malé dcery, ale s úplně jinou atraktivní ženou... Než se zjistilo, o koho jde, strhla se na toto téma na sociálních sítích celkem pikantní debata. Blondýnka totiž oslňovala v třpytivých šatech výstřihem, kterým se jen tak nějaká hollywoodská kráska chlubit nemůže...

Gosling nominovaný na Cenu akademie za svůj výkon ve filmu La La Land se nakonec na rozdíl od Zlatého glóbu sošky Oscara nedočkal. Rozhodně se mu ale podařilo uvést v patrnost veřejnosti i médií sestru Mandi, která po jeho boku Evu zastoupila.

Sexy ségra si večer náramně užívala, zvlášť když se v její blízkosti objevil Justin Timberlake. Se slavným bratrem pak aplaudovali v momentě, kdy si pro cenu přicházela jeho kolegyně z La La Landu Emma Stone, která v kategorii hlavní ženský herecký výkon porazila i Meryl Streep nebo Natalii Portman. Druhá zmiňovaná na samotném udílení chyběla, jelikož má v těchto dnech termín porodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám