Hlavní obsah
Článek

Na večírku magazínu Vanity Fair, který následoval po oscarovém ceremoniálu, bylo nemožné přehlédnout těhotnou modelku a herečku Rosie Huntington-Whiteley (37). Společně s akčním hrdinou Jasonem Stathamem se už brzy dočkají miminka.

Pokud jde o těhulky, tématem letošních Oscarů bylo, zda se dostaví i Natalie Portman (42), nominovaná za hlavní roli ve filmu Jackie. Izraelská herečka nakonec nepřišla, takže její porod bude na spadnutí. Není vyloučeno ani to, že už se stala maminkou a radostnou novinku si zatím nechává pro své nejbližší.

Ženskou krásu umocněnou nastávajícím mateřstvím tak na večírku reprezentovala modelka Rosie Huntington-Whiteley, která je mezi filmovými hvězdami vítaná nejen kvůli svému snoubenci Jasonu Stathamovi. Partnerka akčního hrdiny se totiž také postavila před kameru, a to ve filmech Transformers 3 a Šílený Max: Zběsilá cesta.

Rosie a Jason spolu randí už od roku 2010. Modelka nosí zásnubní prstýnek v hodnotě osmi miliónů korun, ale slavný pár dal před svatbou přednost založení rodiny.

Reklama

Další články

Načítám