Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka a moderátorka proslulá převážně ze seriálu Melrose Place a nekonečné soap opery Tak jde čas už není žádná mladice, přesto se může pochlubit postavou z říše snů. Lisa Rinna (53) si je svých předností vědoma a možná i proto jí nečinilo potíže se několikrát svléknout pro Playboy. Naposledy pro něj nahá pózovala v 46 letech. Ovšem ani dnes by s tím očividně neměla problém...

Rinna totiž právě touto odvážnou selfie před zrcadlem oslavila návrat nahoty do tohoto zřejmě nejslavnějšího pánského časopisu, jemuž se podařilo za svou více než šedesátiletou historii svléknout i spoustu hereckých a hudebních hvězd, od nichž by to čekal jen málokdo... Vedení magazínu se po nepříznivé prodejnosti cudnější verze rozhodlo vrátit k původní podobě po pouhém roce.

„Podpora Playboyi, že se navrátilo k nahotě. Ženské tělo je tak krásné, v jakékoli velikosti a v kterémkoli věku. Buďte pyšné!“ připsala s několika dalšími povzbuzujícími hashtagy herečka k fotografii, na níž se sama zvěčnila nahá v odrazu zrcadla na hotelovém pokoji.

Rinna, která je od roku 2014 součástí televizní reality série The Real Housewifes of Beverly Hills, má za manžela herce Harryho Hamlina, s nímž má dvě dcery - osmnáctiletou Delilah a patnáctiletou Amelii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám