Hlavní obsah
Článek

Asi jen slepý si snad mohl myslet, že týpek Michaely Kuklové, který ji na nedávné akci držel kolem ramen, je někdo jiný, než její nový přítel. Představitelka legendární princezny Jasněnky se teď ale vyznala ze svých citů a tak je konečně jasno.

Oním tajemným mužem je Jiří Káš, fotograf, který je o jedenáct let mladší, než Míša.

„Podívali jsme se vzájemně do očí a bylo to tam. Když si povídáme, víme už, co ten druhý řekne. Vůbec neřešíme, jestli to bude na půl roku, na dvacet let nebo do konce života. Náš věk nám dovoluje si to užívat bez podobného přemýšlení,“ svěřila se nyní zaláskovaná Michaela.

A i když je Jiří kus chlapa, když poprvé uviděl herečku naživo, prý byl úplně mimo. „Začala se mi podlamovat kolena. V tu ráno to zablesklo. Mám pocit, jako bychom spolu byli léta,“ svěřil se TopStaru Káš.

Nervy měla Kuklová z toho, že Jiří je od pohledu velký sportovec. „Rovnou jsem mu řekla, že jestli si myslí, že s ním v zimě budu spát ve spacáku jako Vendulka Svobodová, tak že to nedám. Bála jsem se. Říkala jsem si, že je sportovec, tak jsem se bála, aby to nepřeháněl. Jsem spíš domácí typ,“ dodala šťastná Michaela Kuklová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám