Hlavní obsah
Článek

Když už prát soukromé špinavé prádlo, tak pořádně! Expremiér Jiří Paroubek na dálku jasně dává najevo manželce Petře Paroubkové, co se může stát, když se neumoudří a nevrátí se poslušně domů.

Ohledně jejich společné dcery Margarity se nyní vede velká právní bitva. Bývalý politik ji chtěl mít celou sobotu, prý se tak už i domluvil s manželčinými advokáty, celá dohoda ale nakonec padla.

„Právníci, kteří Petru obklíčili, se chovají jako smyslů zbavení. Měl jsem přislíbeno, že budu mít Margaritu v sobotu (25. února – pozn. red.), tedy téměř čtrnáct dní po únosu. Pak si to rozmysleli, že jen na prodloužený oběd, což nedává smysl. Už jsem objednal lístky na Hurvínka. Ani to neobměkčilo pány právníky. Tu dílčí dohodu, kterou jsme měli od úterý, jsem zrušil ve všech aspektech a budeme postupovat velice tvrdě,“ řekl TopStaru Paroubek. Prý bude zvažovat jak společnou péči, tak i svou výlučnou.

„Pokud by zůstala s dítětem sama, jsem přesvědčen, že není schopná se o něj postarat v plném rozsahu,“ prohlašuje veřejně. Sám trvá na tom, že šlo skutečně o Margaretčin únos.

„Otec má stejná práva k dítěti, jako matka. Zatím jsme nebyli rozvedeni, a doufám, že ani nebudeme, že se to celé nějak vyřeší a vysvětlí,“ dodal s nadějín v hlase bývalý předseda vlády.

Když jeho žena utekla z domu, zveřejnil Paroubek jejich soukromou korespondenci s několika intimními detaily, včetně návštěvy sexuologa. Jenže jestli si tím chtěl nějak pomoci u veřejnosti, opak je spíš pravdou. Právě za zveřejnění dopisů je hodně kritizován. Zastání teď ale našel aspoň ve své tchyni, která jej přitom v lednu také nelítostně kritizovala.

Sázkové kanceláře ale znesvářenému manželskému páru fandí. Jedna vypsala takové kursy, které naznačují, že nejvíc pravděpodobné je, že Jiří a Petrou zase najdou společnou řeč a navíc se jim ještě narodí další dítě.

Reklama

Další články

Načítám