Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pouhých 35 let se dožila americká sexbomba známá díky kdysi velmi úspěšné sociální síti MySpace Christine Dolce. Podle informací serveru TMZ byla od prosince hospitalizovaná kvůli zdravotním potížím způsobeným dlouhodobým užíváním alkoholu. Její stav se počátkem února natolik zhoršil, že Christine po selhání jater obklopena svou rodinou a přáteli zemřela. K úmrtí došlo již 6. února, pohřeb se konal minulý týden.

Dolce vystupovala na zmiňované sociální síti pod přezdívkou ForBiddeN (Zakázaná) a jako jedna z prvních sdílela s fanoušky své odvážné fotografie a selfie. Díky její oblíbenosti (již tehdy ji sledovalo přes milión uživatelů) ji v roce 2006 časopis Vanity Fair jmenoval Královnou MySpacu. Téhož roku fotila pro magazín Playboy, pózovala pro ‚anti-kožešinovou‘ kampaň organizace PETA nebo se objevila ve videohře Def Jam: Icon.

Mezi její fanklub, který si říkal Camp ForBidden, patřili například Dave Navarro nebo skupina Nine Inch Nails. Dolce, která zřejmě neustála ztrátu popularity a nástup nových krasavic na scénu, měla vlastní řadu oblečení Destroyed Denim a vedle Tily Tequily byla ve své době jednou z nejznámějších tváří sociálních sítí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám