Hlavní obsah
Článek

Manželství páru z amerického Missouri prošlo zatěžkávací zkouškou. Obézní Donna Clayton se naštěstí může spolehnout na partnera, který ji nejen podpořil při hubnutí, ale následně jí dopřál operaci, díky níž je se svým tělem konečně spokojená.

Třiatřicetiletá Donna byla milovnicí vydatného jídla. Jejím oblíbeným pokrmem byly těstoviny, jež si dopřávala v porcích, jaké by v jiné domácnosti vystačily pro celou rodinu. V nejtěžším období nakynula na 118 kil a rozhodla se pro operaci žaludku, díky níž šla její váha rychle dolů.

Když Donna dodržovala přísný jídelníček a místo přejídání začala pravidelně cvičit, zhubla 70 kilogramů. Po redukci váhy ovšem přišel další problém. Boubelka sice shodila všechnu tukovou zásobu, ale její kůže nedokázala na rapidní úbytek reagovat. Výsledkem byla ošklivě povislá prsa, a povolené břicho jí dokonce přepadávalo přes genitálie. Donna ze své postavy měla takové trauma, že se dokonce odmítala před manželem svlékat.

Její muž byl naštěstí velmi velkorysý a zaplatil v přepočtu 230 tisíc korun za operaci, při níž byla Donně odstraněna přebytečná kůže. A když už byla dřívější boubelka na klinice, nechala si i povadlá ňadra vylepšit implantáty. Její manžel si teď za svou investici jistě přijde na své...

Reklama

Další články

Načítám