Hlavní obsah
Článek

V poslední době se zdá, že na co sáhne, to promění ve zlato! Jak už jsme informovali, Leoš Mareš (47) i coby nezpěvák během tří dnů dokázal vyprodat svůj první samostatný velký koncert v životě. Tak mu přidali další. Jenže už za jeden den byly všechny lístky taky fuč.

Narozeninový koncert 27. dubna pro něj uspořádalo domovské rádio Evropa 2. Byl to možná spíš takový hec, a Leoš v troše nadsázky tvrdil, že bude rád, když ve Foru Karlín nebude nakonec sám. To se ale nestalo, naopak prodal lístky tak rychle, že by i Karel Gott mohl závidět. A paradoxní je, že když se rozhlas rozhodl přidat další vystoupení o den později, prodej lístků byl ještě třikrát rychlejší. Netrvalo ani čtyřiadvacet hodin a jen se po nich zaprášilo. Celkově tak Leoš prodal 6 600 lístků, čímž se u nás z umělců může pochlubit jen opravdu málokdo.

„Vždy jsme plnili sny svých posluchačů. A jedním z hlavních elementů Evropy 2 je Leoš Mareš, který plní sny nejen posluchačů, ale i naše. A tak teď plníme i my jeho sen. Je to náš kluk a my ho máme rádi,“ prohlásil Marešův říďa Michel Fleischmann.

Moderátor říká, že je z toho všeho na rozpacích. „Říkal jsem si, že to pro mě bude splněný sen, stát na scéně delší dobu s tím, co jsem vytvořil před patnácti lety. Najednou ale vznikla velká poptávka, spousta lidí si nestihla koupit lístky. Několik dní jsme to řešili pod tlakem. Ta myšlenka se mi líbila, ale říkal jsem si, že mám mít přece jediný koncert v životě. Budou to nakonec dva koncerty, ale bude to o to větší zážitek,“ věří Leoš.

A aby to nebylo málo, zjevně se uskuteční i jeho provokace s lístkem za milión korun, ke kterému kupující dostane jeho legendární kožich.

„To jsem vymyslel jako vějičku na novináře, jako kouřovou clonu, aby se mě neptali na to, co jsem si to dovolil za drzost, já nezpěvák, uspořádat koncert. Už je ale osm zájemců. Mým úkolem je obvolat je a zjistit, jestli to myslí vážně. To telefonování oddaluji, protože se trochu bojím. Co kdyby to mysleli vážně? Pro mě je to relikvie z mého života a nechci se ho zbavovat,“ dodal Mareš.

Ten má v poslední době opravdu hodně štěstí. Dodnes třeba ani nevlastní počítač, přesto nedávno začal vydělávat na sociálních sítích nejvíc z celebrit v České republice, a dokonce už radí i některým kolegům z branže, jak na to. I koncert nakonec nebude vůbec prodělečný, přestože ho prý moderátor kvůli penězům vůbec nedělal.

Není ten kluk šikula?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám