Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bylo to sice jasné už od začátku, jen co se objevily první fotky, jak jdou spolu ruku v ruce do kina. Ani jeden se k tomu ale nechtěl vyjadřovat. Nyní je však už nad slunce jasno: někdejší fotbalový bouřlivák a exmanžel Vlaďky Erbové Tomáš Řepka tvoří pár s moderátorkou Kateřinou Kristelovou. Bývalá kopačka nám to potvrdila v na něj překvapivě velmi otevřeném rozhovoru.

Tomáši Řepko (50), poslední dobou se objevujete po boku moderátorky Kateřiny Kristelové (44). Je pravda, že tvoříte pár?

Ano, je to pravda, jsme spolu.

Docela mě to překvapilo, že jste opět sáhl do vod šoubyznysu.

Ani jednou jsem o tom takhle nepřemýšlel. Celé to přišlo přirozeně, a jak se říká: srdci neporučíte. Navíc modelky jsou jedna sorta, zatímco Káča je úplně jiná. Zkrátka jsme se měli potkat, a tak jsme se potkali. Jsem za to strašně šťastný a užívám si to.

Čím vás Kateřina nejvíc dostala?

Je zkrátka jiná než ostatní. O všem má přehled, mám si s ní co říct, nikdy se s ní nenudím. Navíc je zábavná. Takovou holku jsem ještě nikdy nezažil. Má obrovské množství kladů a to mě na ní hrozně baví. Jen doufám, že to baví i Kačku, a že nám to spolu vydrží co nejdéle.

Jste do ní hodně zamilovaný?

Ano. Strašně. Nikdy jsem to nezažil. Je to hrozně silné.

Popletla vám Katka hlavu hned, nebo jste se zamilovával postupně?

Nikdy jsem na to nevěřil, ale ono to tam bylo hned. Takový ten záblesk, kdy to tam secvakne, a já okamžitě věděl, že je to ta holka, kterou jsem celý život hledal a jen jsem o tom nevěděl. To je neuchopitelná věc, těžko se to vysvětluje. Začal jsem to prostě hned cítit uvnitř a byla a je to krása. Je to strašně úžasný pocit.

Moc si nedokážu představit, jak se tvrďák Řepka až zajíká láskou.

Krásné na tom je, že to na mně poznává i mé okolí. Asi je to na mně opravdu vidět. Ale sám si všímám toho, že jsem díky Káče jiný. Vyklidnil jsem se a zažívám s ní věci, které jsem nikdy nezažil.

Vztah s exmanželkou jste oba dlouho tajili, teď s Kateřinou Kristelovou jste ale šli s pravdou ven velmi brzy. Co ta změna?

To byla úplně jiná situace. Byl jsem ženatý a Vlaďka byla vdaná. Ale vůbec bych svůj předchozí vztah nemotal do toho současného. Ten průběh je úplně jiný.

Jak dlouho jste vlastně s Katkou spolu?

Už nějakou dobu to je, vlastně delší dobu. Nebudu ale říkat, jak dlouho.

Takže jste se oťukali víc již dříve, ale nejintenzivnější je to posledních pár týdnů?

Ano, je to tak.

Už jste se navzájem seznámili s dětmi a přáteli toho druhého?

Ohledně dětí je na to opravdu ještě hodně času. A co se týče přátel, řekli jsme si, že si to teď budeme hlavně užívat sami a nikoho do toho tahat nebudeme. Začátky jsou vždycky nejkrásnější a ty si chceme zachovat jen pro sebe. Tak nám to vyhovuje. Jedna akce s kamarády nás ale čeká, tam samozřejmě půjdeme.

Reklama

Další články

Načítám