Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V kauze rozpadu manželství manželů Paroubkových došlo k nečekanému zvratu. Doposud největší kritik Jiřího Paroubka, jeho tchyně Klárika Černá-Valovičová (67), se postavila na jeho stranu.

„Nemám důvod mu nevěřit. Se mnou Petra dlouho nekomunikuje, roky, ani se svým bratrem. Ale jsem si jistá, že k domácímu násilí tam nedošlo. Jirka svou rodinu miluje a je v zájmu všech, aby se to řešilo a aby  Petra byla zdravá. Dítě potřebuje vyrůstat se svým otcem,” otočila ve svých názorech matka Petry Paroubkové v rozhovoru pro deník Blesk. Ta svého zetě prý doposud kritizovala hlavně z nedostatku komunikace v rodině.

A jak si paní Černá vysvětluje chování své dcery, která s nikým nekomunikuje? „Petra je milované dítě, a já vám neřeknu nic, čím bych ji od sebe ještě dál odehnala. Jen se o ni bojím, po krvácení do mozku se může lidská osobnost změnit,” připomněla Černá v rozhovoru zdravotní komplikace, které její dcera prodělala před dvěma lety.

Čas tedy ukáže, jestli Jiřímu Paroubkovi v napravování vztahu s manželkou pomůže podpora tchyně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám