Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladá a úspěšná muzikálová zpěvačka a držitelka ceny Thálie Karolina Gudasová (31) a hokejista NHL Michal Neuvirth si během zimní pohody zadělali na miminko. Krásná brunetka čeká svého prvního potomka.

S Michalem si přáli založit rodinu a žít pohromadě a podařilo se. „Zjistili jsme, že jsme se jeden v druhém našli a chceme spolu mít rodinu. Jen jsme nečekali, že se nám to povede tak brzo,“ usmívala se Karolina.

Karolina je nesmírně šťastná ze svého požehnaného stavu, na miminko se s přítelem moc těší. Pro diváky je to méně radostná zpráva, protože publikum přijde o Markétku v muziálu Mefisto i o vynikající podání Bahiyany, kterou Karolina ztvárnila na Slovensku v novém muzikálu Iago, který se právě začíná připravovat také v Praze pro divadlo Hybernia.

„To, že nebudu moci být v tomto projektu, mě opravdu velice mrzí, protože tento muzikál miluji a strašně moc mě baví v něm hrát. Právě proto, že se mi tolik líbil, jsem šla na konkurz do Bratislavy. Ale myslím, že teď mě čeká ta největší role a to role maminky a nechtěla bych ji zanedbat,“ prohlásila nastávající mladá maminka.

Pár bude žít v USA, kde Michal hraje ve Filadelfii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám