Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Některé dámy by pro jeho úsměv vraždily, zločinu by se ale patrně dopustili i negativisté, kterým svým působením musí nejspíš pěkně lézt na nervy. Právě pohoda, kterou sporťák Vojtěch Bernatský vyzařuje, může za to, že se na jím moderované Branky, body, vteřiny dívají houfně i dámy. Mrkněte na jeho nakažlivé chování ve videu, v němž prozradí i to, jak vypadá, když se čertí či pláče, nebo to, kdy se naposledy porval!

Pro někoho je až otravně pozitivní a může působit tak, že by se usmíval snad i na pohřbu, kdyby to bylo společensky únosné. To ale neohroženého sympaťáka Vojtu, jenž by zlepšil náladu snad i nejsmutnějšímu tvoru na zeměkouli, nijak nerozhází.

„Vážný jsem málokdy. Někdy se to stane, ale výjimečně. Možná se směju i při pláči. Mám to, jak s oblibou říkám, od přirození. Je to úkaz. Ale není to nic hraného, jsem životní optimista. S tím se žije líp. Když děti zlobí doma, tak to ve mně nabobtná. Je to ale velmi výjimečně,“ řekl Bernatský Super.cz na zkouškách muzikálu Rocky, který má premiéru už třetího března.

Moderátor České televize v něm s veřejnoprávními kolegy hraje roli komentátora boxerských soubojů. A na zkouškách deset dní před premiérou bylo poznat, že si nepřišli jen vydělat snadné peníze.

„Možná to bude znít nabubřele, ale z práce jsme už tak vycepovaní, že i tohle bereme vážně. Snažíme se tam najít svoje vklady, své věty. Doufám, že naše zkušenosti za celou tu dobu, co jsme v redakci sportu České televize, diváci v Kongresovém centru ocení,“ věří nekorunovaný "Pán úsměvů".

Reklama

Další články

Načítám