Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako každé správné udílení cen mají i hudební BRIT Awards pořádnou afterpárty. Ta letošní od Warner Music se asi obzvlášť vydařila, jelikož celebrity povětšinou opouštěny večírek až v pozdních nočních hodinách a některé dokonce až k ránu. Viditelně společensky unavené byly tentokrát převážně dámy. A které skončily nejhůř?

Nekorunovanou ‚královnou‘ večírku a jeho následného odchodu se stala anglická modelka a televizní moderátorka Abbey Clancy. Jednatřicetiletá blondýnka, která v roce 2013 zvítězila v soutěži Strictly Come Dancing, tentokrát moc daleko nedotančila a hned za dveřmi od klubu se skácela do podřepu. Její za ní jdoucí manžel, fotbalista Peter Crouch, se zmohl jen na vyděšený výraz, ale pak svou ovíněnou choť bez dalšího zaklopýtnutí odvedl do bezpečí taxíku...

Dost měla ovšem i všemi oblíbená moderátorka Holly Willoughby (36), která je takovou anglickou verzí Lucky Borhyové... Vysmátá hvězda televize ITV byla na hony vzdálená té kultivované průvodkyni pořady This Morning, Celebrity Juice či Surprise Surprise.

O moc lépe nedopadly ani například zpěvačky Ellie Goulding s Katy Perry, která začala svůdně pózoval fotografům u leopardního Volkswagenu Beetle nebo herečka ze seriálu Hra o trůny Maisie Williams.

Reklama

Další články

Načítám