Hlavní obsah
Článek

Obžerství u televize mělo za následek to, že Chelsea Pateman nakynula téměř na metrák. Nebýt nelichotivé fotky z dovolené, pravděpodobně by dnes byla ještě těžší.

Obézní žena z britského města Crewe vždy milovala jídlo, jako kuchařka se však nikdy příliš neosvědčila. Hlady ovšem netrpěla, protože v blízkosti jejího domova byl dostatek možností k objednání jídla domů, a supermarket nabízel pochutiny, jimiž se s manželem cpali u televize.

Nyní třiadvacetiletá Chelsea si oblíbila donášku XXL pizzy, k níž spořádala čtyři tabulky čokolády denně, několik balení chipsů a půlku toastového chleba. Vydatný kalorický příjem měl za následek to, že její váha dosáhla 92 kilogramů. Korpulentnost si Chelsea uvědomila až ve chvíli, kdy se podívala na nelichotivou fotku z dovolené z Polska.

„Byla jsem na ní obrovská. Tehdy jsem si uvědomila, že pokud se sebou nic neudělám, budu jenom větší a větší,“ řekla boubelka, která se připojila do programu Slimming World. Změna jídelníčku, z něhož musela zmizet všechna nezdravá jídla, se na jejím těle brzy projevila. Chelsea během 15 měsíců zhubla 36 kil a je sama se sebou spokojená.

Reklama

Další články

Načítám