Hlavní obsah
Článek

Zpočátku si své sladké tajemství zpěvačka Cheryl Cole (33) dlouho nechávala pro sebe a své nejbližší... A i když se o jejím těhotenství začalo spekulovat už na samém počátku října (za což mohla tak trochu její maminka, kterou paparazzi načapali při nakupování v obchodě pro novorozence), ona sama ještě další měsíce odmítala cokoli komentovat. Svým již pořádně zaobleným bříškem se ovšem nyní pyšní v dobročinné kampani.

Britská popová princezna, která již brzy porodí první dítě svému o deset let mladšímu partnerovi Liamu Paynovi, je totiž jednou z osob pózujících na propagační snímky kampaně Prince's Trust. Ta si klade za cíl pomoci se sebevědomím deseti tisícům mladých lidí ve Velké Británii, trpících nedůvěrou v sebe sama. Podle průzkumů si totiž v zemi nevěří každý třetí mladý člověk. Na kampani se podílejí rovněž herečka Helen Mirren, zpěvačka Louisa Johnson či bývalá modelka potřísněná kyselinou Katie Piper.

„Mladí lidé očividně čelí stále více problémům se sebevědomím a my musíme toto téma vnímat jako skutečně naléhavé,“ tvrdí Cheryl a Helen Mirren se k ní přidává: „Máme odpovědnost vůči této generaci a měli bychom jít příkladem v tom, co říkáme, jak jednáme a co děláme. Z celého srdce tuto iniciativu podporuji.“

Reklama

Další články

Načítám