Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký country zpěvák a textař Luke Bryan (40) se v úterý prostřednictvím sociálních sítí podělil o velmi smutnou událost, která postihla jeho rodinu. V pouhém půl roce podlehla blíže nespecifikovanému srdečnímu onemocnění jeho neteř Sadie Brett.

Holčička, která byla dcerou bratra zpěvákovy manželky Caroline a jeho ženy Ellen Wells Boyer, zemřela po boji s onemocněním v dětské nemocnici Vanderbilt v Nashvillu. Zpěvák průběžně o stavu holčičky informoval své fanoušky na své aplikaci od prosince. Ještě minulý týden to přitom vypadalo, že léčba probíhá úspěšně, jenže pak dívenka dostala infekci a o pouhé dva dny později jí selhala játra.

Zpěvák, který mimo jiné v únoru zazpíval národní hymnu během SuperBowlu, informaci o úmrtí neteře potvrdil a poděkoval fanouškům za podporu. „Děkujeme všem za jejich modlitby. Všechny vás miluji,“ dodal Bryan.

Ztráta malé Sadie je přitom další v řadě tragédií, které jeho nejbližší potkaly. Luke před dvanácti lety přišel při autonehodě o bratra Chrise (†26) a v roce 2007 zemřela nečekaně ve 39 letech za dosud nevyjasněných okolností i jeho sestra Kelly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám