Hlavní obsah
Článek

Muzikálová zpěvačka Eva Burešová už je 6. měsíci těhotenství, ale nemá v plánu hned tak přestat pracovat. "Ještě v březnu odehraju Draculu a máme premiéru Času růží, který taky budu ještě hrát. Snad v dubnu už budu mít o něco volněji, ale ještě mám nějaké koncerty," řekla nám Eva.

Není to v jejím stavu už moc náročné? Přece jen muzikály mají i své choreografie. "Ty pohybově náročnější, jako byla Sibyla a Cyrano z Bergeracu, už jsem ukončila. V Draculovi je dokonce moje postava Adriany těhotná, takže odpovídám roli, jen v závěru, kdy jsem Sandra a mám být "sexy den co den" je to složitější. Nemyslím si, že těhotná bych nemohla být sexy, ale mám problém, že některé věci teď nedokážu udýchat," svěřila.

"Začala jsem na padesáti dvou kilech a teď mám šedesát jedna," odpověděla přesně na dotaz, kolik v těhotenství přibrala. "Někdo mi říká, že to skoro není poznat, ale já to vidím třeba na fotkách, kde mám plnější tváře a taky prsa jsou lepší, pevnější," dodala Eva, která čeká kluka. Jméno, které mu chce dát, ale už prozrazovat nebude. "Když jsem nějaké svoje typy řekla, tak mi je někdo ukradl," prozradila.

Kromě divadla ještě Eva natáčí seriál pro Primu, to má naplánováno až do června. A v září se chce, pokud vše dobře půjde, vrátit i na divadelní pódia.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám