Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když potkáme Yvettu Blanarovičovou (60), musíme jí vždy složit poklonu, jak dobře vypadá. Tak to bylo i na narozeninovém koncertu k patnáctinám divadla Broadway. Sama zpěvačka je o osmatřicet let starší, ale jako by zastavila čas třeba zrovna na tom čísle. Většinou totiž hraje zhruba pětatřicátnice.

Yvetta má plné ruce práce, když zrovna nehraje v muzikálech Angelika anebo Pokrevní bratři, věnuje se práci pro svoji nadaci La Sophia, která vyhledává umělecky nadané děti z dětských domovů nebo sociálně slabších rodin. "Připravuju i galakoncert, takže nevím, kde mi hlava stojí," řekla Super.cz. "Ale v dubnu bych měla odletět a najdu si čas, abych se věnovala sama sobě," ujistila nás.

A co říká na to, že ji režiséři ještě neobjevili pro role maminek a většinou bývá na jevišti maximálně pětatřicátnicí? "To je pravda, ale teď mi to vykompenzovalo Slovácké divadlo, kde sice na jevišti začínám v Pokrevních bratrech jako osmnáctiletá, ale končím jako životem zklamaná padesátnice, matka dvou dospělých synů. Jsem nenalíčená, ulízaná a ztrhaná paní," objasnila.

To jí prý ale ve skutečnosti nehrozí. "Nikdo, kdo by mi chuť do života zkazil, se ještě nenarodil," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám