Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Simona Krainová oslavila 44. narozeniny. S manželem Karlem Vágnerem den D strávila bez dětí, byli v Luhačovicích, kde modelka zasedla v porotě semifinále České Miss. Jaká byla oslava v lázeňském městě?

"Výjimečně jsem šla spát před půlnocí, což je u mě i neobvyklé. Byla jsem i unavená, měla jsem předtím práci v Bratislavě a tady je to takové zenové místo, že se ti ani nechce mít 'ruky hore'," řekla Simona a prozradila nám, co jí manžel daroval.

"Dostala jsem výlet do Paříže, je to moje srdcovka. Karel ví, jak ráda se tam vracím, jak ráda chodím po cestách, kde jsem ťapkala jako malá holka. Mám tam kus života, který jsem tam prožila. Ráda tam vzpomínám," řekla Simona, které by 44 let hádal málokdo.

"Čas jsem nezastavila, jen jsem ho poupravila. Nikdy mě nenapadlo, že tak dlouho zůstanu v modelingu, těch nabídek je stále spousta. Zřejmě klienti hledají vyzrálé ženy, možná víc inspirujeme. Když je ti dvacet, tak se čeká automaticky, že budeš krásná, mít krásné tělo. U nás už je to zasloužené, už se s tím musí něco dělat, makat na tom," dodala Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám