Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nikdo dnes ještě asi neví, jak to s těžce zkoušeným manželstvím Jiřího Paroubka s Petrou Paroubkovou dopadne. Nyní jsou od sebe a expremiér pere veřejně špinavé prádlo. Jenže existují tací, kteří by si klidně vsadili. Podle nich Paroubkovi nejenže zůstanou manželi, ale navíc ještě budou čekat další dítě. A to přes šokující slova Paroubkovy tchyně. Hlasujte v anketě na konci článku, čemu vy sami věříte!

Lidského neštěstí v podobě komplikací v manželském svazku se chytly už i sázkové kanceláře. Jedna z nich dokonce už vypsala i kursy. A jsou vskutku zajímavé.

Přestože se spekuluje o tom, že rodinu bývalého předsedy vlády začala znovu navštěvovat jeho exmanželka Zuzana, bookmakeři dávají opětovné svatbě Paroubka s ní nejmenší šanci (40:1).

Stejně tak nevěří tomu, že by Jiří Paroubek vydal knížku s korespondencí se svou manželkou, jejíž chování připisuje útlumu po silných prášcích proti depresím. Kurs stanovili na pětadvacet ku jedné. A to přesto, že dobrovolně už pár intimních detailů ze soukromí zveřejnil, třeba to, jak byli s Petrou u známého sexuologa.

Naopak nejvíc věří tomu, že se k sobě manželé vrátí a počnou další miminko (7:1).

A přestože i tito lidé zatím věští z křišťálové koule, protože nikdo nemůže vědět, jak se celá manželská krize Paroubků vyvrbí, lze říci, že bookmakeři neradi riskují ztrátu a kursy stanovují tak, aby sázková kancelář vždy zvítězila.

„V rodině Paroubkových je to velká divočina a těžko říct, jak tohle může skončit. Objevila se různá obvinění a nařčení, zveřejněna byla osobní korespondence, do hry vstupují rodinní příslušníci. Jisté je, že kouzlo sexy mozku je definitivně pryč a my všichni bychom si měli přát, aby tuhle divadelní tragédii v první řadě všichni ve zdraví přežili,“ uvádí Michal Hanák ze sázkové kanceláře.

Tak uvidíme, zda v sázkové kanceláři vsadili na vítězného koně!

Jak to podle vás dopadne u Paroubků?
Expremiér se vrátí k bývalé manželce Zuzaně
78,5 %
Jiří Paroubek vydá knižně korespondenci s Petrou
9,1 %
Zůstanou spolu a narodí se jim druhé dítě
12,4 %
Celkem hlasovalo 23994 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám