Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako všechny ženy má i herečka Jana Stryková ráda kytky. Užije si je nejen na divadelních premiérách, domů jí je nosí i její partner. A prý nejen tehdy, když nějak zlobí. Velkolepostí exotické květeny ji ale nikdo neohromí. Nejraději má prosté luční kvítí.

"Nejkrásnější jsou pro mne úplně malinkaté fialové zvonečky. Líbí se mi kytice, i když jsou veliké, které vypadají co nejméně uměle. A pak miluju slunečnice," není vyznavačkou obřích růží, gerber anebo karafiátů Jana.

"Můj muž to ví, dostávám od něj květiny docela často a myslím, že se zlepšuje s každou další kyticí," svěřila s tím, že květiny od něj dostává k nejrůznějším příležitostem, ale jako omluvu za pozdní příchod nikdy. "Těchto otazníků my se doma vyvarováváme," smála se.

Sama rozdává nejraději dárky s nápadem. "Radši ale sama nic nevyrábím ani nepeču. Spíš dávám zážitky anebo dárky luxusnějšího charakteru, i když třeba drobnosti, po kterých člověk touží, ale nejsou životně důležité a sám by si je nepořídil," svěřila.

Samotnou ji prý nejvíc potěšilo, když jako malá holčička dostala pejska. "Teď mám psy dva, ale ty už jsem si darovala sama," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám